Home » Onderzoek naar overspel

Onderzoek naar overspel

Onderzoek naar overspel

Niets is vervelender dan het niet kunnen vertrouwen van uw eigen partner. Wederzijds vertrouwen is het belangrijkste aspect binnen een relatie. Door bepaalde omstandigheden kan bij u het vermoeden ontstaan dat uw partner vreemdgaat. Er zijn vele kleine dingen die erop kunnen wijzen dat er sprake is van overspel, zoals het vaak moeten overwerken of het afschermen van zijn of haar telefoon. Bij vermoedens van overspel kunt u een privédetective inhuren. Een dergelijk onderzoek kan een hoop schade beperken. Niet alleen emotioneel, maar ook zakelijk en financieel.

Privé detective De Rechercheur staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Na een vertrouwelijk gesprek wordt in overleg met u de mogelijkheden en de haalbaarheid van het onderzoek besproken. Tijdens het onderzoek wordt foto- en videomateriaal verzameld van de activiteiten van uw partner. Op die manier worden uw vermoedens uiteindelijk bevestigd of ontkracht. Met overtuigend bewijs kunt u een eind maken aan de onzekerheid en weet u waar u aan toe bent.

 Hoe verloopt een onderzoek bij De Rechercheur?

  1. Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Bij voorkeur persoonlijk, maar uiteraard kan het ook telefonisch of per e-mail. Tijdens dit vertrouwelijke gesprek worden de onderzoeksmogelijkheden, haalbaarheid en kosten van het onderzoek besproken. Aan de hand van de aangeleverde informatie wordt een persoonlijke en vrijblijvende offerte opgemaakt, inclusief concreet plan van aanpak.
  2. Op het moment dat u akkoord gaat met de offerte, wordt het onderzoek in overleg met u ingepland. Tijdens het onderzoek wordt u door De Rechercheur op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en resultaten.
  3. Na afloop van het onderzoek vindt (optioneel) een confrontatiegesprek met de betrokkene(n) plaats. Daarnaast wordt door De Rechercheur een eindrapportage opgemaakt. Deze rapportage, inclusief foto- en beeldmateriaal, kunt u eventueel gebruiken om arbeidsrechtelijke of strafrechtelijke maatregelen te nemen. Ook kan, indien gewenst, De Rechercheur ondersteunen in het doen van aangifte bij de politie.

De Rechercheur helpt u zeker weten!

Voor meer vragen of informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij verrichten onderzoek door heel Nederland, waaronder Arnhem, Asten, Best, Bladel, Boxmeer, Brabant, Breda, Cuijk, Den Bosch, Boxtel, Budel, Den Bosch, Deurne, Deventer, Eersel, Ede, Eindhoven, Gelderland, Geldrop, Geleen, Gennep, Heerlen, Helmond, Heeze, Horst, Huissen, Limburg, Loon op Zand, Maastricht, Malden, Nijmegen, Noord-Brabant, Nuenen, Oosterhout, Oss, Kersteren, Renkum, Roermond, ’s-Hertogenbosch, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Valkenswaard, Veenendaal, Veghel, Venray, Veldhoven, Venlo, Vught, Waalwijk, Weert, Zaltbommel.