Home » Informatie

Informatie

Als Marinier heb ik geleerd om door te pakken en door te zetten. Iedere dag ben ik nóg dankbaar dat ik deel heb uitgemaakt van het Korps Mariniers. Na een periode van 5 jaar bij defensie heb ik diverse sales en retail ervaringen opgedaan in verschillende functies. 

Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en wil graag mensen hulp bieden waar ik kan. Hoe mooi is het dan om vanuit je eigen  recherchebureau met een team van ervaren rechercheurs misstanden en problemen voor ondernemers en particulieren op te lossen.

Observaties en ondervragingen geven veel inzicht tijdens een onderzoek en dit is nu precies waar onze kracht ligt. Binnen ons (recherche) netwerk kunnen wij diverse specialisten op ieder moment van de dag inzetten. Wij schalen op wanneer dat moet en kunnen op deze manier perfect het budget bewaken voor onze opdrachtgevers. 

Een dag bestaat uit 24 uur en daar maken wij dankbaar gebruik van om onze bewijsvoering  te verzamelen voor u!  

Wat kenmerkt mij als mens?

Ik ben ondernemend, resultaat- en klantgericht en leg op een oprechte manier contact met anderen. Ik beschik over een flink portie doorzettingsvermogen en doe mijn werk met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Problemen los ik flexibel op en zie daarbij altijd meerdere mogelijkheden om mijn resultaat te behalen. Ik voel anderen daarbij goed aan en ga daar tactvol mee om.

Toezicht op kwaliteit

Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft ons een vergunning verleend onder POB nummer 1694.

De korpschef van politie heeft ons toestemming gegeven om onze werkzaamheden te verrichten, wij tonen onze gele-pas op elk redelijk verzoek.   

DR-Consultants is een erkend Recherchebureau en aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus BPOB.

De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten recherchebureaus. Daarbij wordt onder andere getoetst of de leden zich houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving en de Privacygedragscode. Dit heeft als doel om de privacybelangen van betrokkenen te beschermen en de professionaliteit van de aangesloten recherchebureaus te waarborgen

De Rechercheur helpt u zeker weten!