Home » Diensten

Diensten

Van vermoedens naar feiten, onderzoeken we samen.
Woon- en huurfraude / BRP inschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar woonfraude, huurfraude en BRP inschrijvingen. Deze vorm van onderzoek wordt veelal uitgevoerd in opdracht van woningcorporaties en gemeenten.

Meer informatie
Bedrijfsfraude

Fraude is een vorm van bedrog waarbij zaken anders worden voorgesteld dan dat ze in werkelijkheid zijn. Fraude vindt zowel plaats in de privésfeer als op de werkvloer.

Meer informatie
Ziekteverzuim

Wij helpen u graag in het onderzoeken én bewijzen van onrechtmatig ziekteverzuim binnen uw bedrijf! Vanzelfsprekend gebeurt dat binnen de kaders van de huidige wet- en regelgeving.

Meer informatie
Diefstal en verduistering

Niet alleen op het moment dat interne diefstal zich daadwerkelijk voordoet, maar ook wanneer er verdenkingen zijn, kunnen bedrijven zich wenden tot een particulier recherchebureau.

Meer informatie
Concurrentiebeding / Nevenwerkzaamheden

Voor u als werkgever kan het noodzakelijk zijn dat een werknemer na contractbeëindiging niet bij een concurrent in dienst gaat en/of bedrijfsgevoelige informatie deelt.

Meer informatie
Stalking

Men spreekt van stalking op het moment dat iemand opzettelijk en structureel wordt lastiggevallen. Door de stalker wordt een inbreuk gemaakt op het persoonlijk leven van het slachtoffer.

Meer informatie
Onderzoek naar overspel

Wederzijds vertrouwen is het belangrijkste aspect binnen een relatie. Door bepaalde omstandigheden kan bij u het vermoeden ontstaan dat uw partner vreemdgaat.

Meer informatie
Alimentatie onderzoek

Particulier Recherchebureau De Rechercheur is er niet alleen voor het onderzoeken van bedrijfskwesties, maar ook voor kwesties binnen de privésfeer. Eén van de mogelijkheden is alimentatie onderzoek.

Meer informatie